Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Personel Portal Türkçe English
MENÜ
  • Bölüm Hakkında
  • Akademik Personel
  • İletişim
  • Tioy Web Sayfası
  • Koordinatörlükler
  • Bölüm Bilgi Paketi
    • Bologna Bilgi Paketi
    • Ders İçerikleri
    • Ders Planı
  • Galeri
  • Öğrenci Otomasyonu
  • Zorunlu Staj Hakkında
    • Staj İçin Gerekli Formlar
    • Staj Başvursunda İzlenecek Adımlar
    • Staj Yönergesi
  • Haber-Etkinlik Arşivi
  • Duyuru Arşivi

Etkinlikler

  • Gastronomide Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Hakkında!
    Gastronomide Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Hakkında!
  • Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Yöresel Yemek Workshopu Gerçekleştirildi
    Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Yöresel Yemek Workshopu Gerçekleştirildi

Vizyon

Bölgesel ve ulusal kalkınmayı önceleyen faaliyetlerle sürdürülebilir toplum inşasına katkı sağlayan uluslararası bir üniversite olmaktır.

Öğr. Gör. ALPER MUSA SAĞLIK
Güncelleme : 16.12.2024 15:31:47
    www.siirt.edu.tr © 2013, Siirt Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.