Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Bölüm Hakkında
Akademik Personel
İletişim
Tioy Web Sayfası
Koordinatörlükler
Bölüm Bilgi Paketi
Bologna Bilgi Paketi
Ders İçerikleri
Ders Planı
Galeri
Öğrenci Otomasyonu
Zorunlu Staj Hakkında
Staj Yönergesi
Staj İçin Gerekli Formlar
Staj Başvursunda İzlenecek Adımlar
Haber-Etkinlik Arşivi
Duyuru Arşivi
Etkinlikler
Gastronomide Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Hakkında!
DÜNYA GIDA GÜNÜ PANELİ HAKKINDA
II. Gastronomi Eğitimi Zirvesi Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Gerçekleşti!
Siirt Üniversitesi Herbaryum Ziyareti Gerçekleştirildi
Siirt Fıstığı İşleme Tesisine Ziyaret Gerçekleştirildi!
Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Yöresel Yemek Workshopu Gerçekleştirildi
Akademik
Doç.Dr ABDULLAH BAYCAR
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi MEHMET NURİ SEVGİN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi SERKAN GÜN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Öğr. Gör. MÜGE KARDEŞ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Arş. Gör. KEMAL AKSU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü