Mutfak Uygulamaları-I Dersi Pratik Sınavı Hakkında!
Mutfak Uygulamaları-I dersi alan öğrencilerin 06.11.2024 Çarşamba günü, uygulama mutfağında pratik sınavı olacaktır. 2 ayrı oturumda gerçekleşecek sınavda her öğrenci bireysel olarak sorumlu olacaktır. Oturumlarda yer alacak öğrenciler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen doğru zamanda mutfakta olunuz.
Konu: En az 3 kesme doğrama tekniği içeren, alakart menüde sunulabilecek bir tabak (başlangıç, ana yemek ya da tatlı) hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek nitelikte.)
Süre 1 saat 45 dakika.
Değerlendirme Ölçütleri
- Zamana Uyum
- Temiz ve Hijyenik Çalışma
- Sunum
- Lezzet
- Konuya Uyum&Kesme doğrama tekniklerini doğru kullanma
Oturum 1 (13.00-14.45):
- Ek*** KA**
- İl*** PO***
- Re*** İL***
- As** KA***
- Yü*** BA***
- Me**** Ak** YI******
- Es** OR** NA*
- Mu****** Hü***** AY***
- Pi**** Çİ****
- El** BU***
- Ay*** ES*****
- Ve**** BO*
Oturum 2 (15.00-16.45):
- Se******** AL*****
- Ab****** PI***
- Me**** TU****
- Yu*** TA****
- Si*** EK****
- Bu** BO***
- Sa** KO****
- Fi*** GÜ*
- Ay*** EK****
- Öz*** ÇA****
- De*** ÇE**** AR****
- Gö*** ÇA***
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
31.10.2024