Mutfak Uygulamaları-I Dersi Pratik Sınavı Hakkında!

Mutfak Uygulamaları-I dersi alan öğrencilerin 06.11.2024 Çarşamba günü, uygulama mutfağında pratik sınavı olacaktır. 2 ayrı oturumda gerçekleşecek sınavda her öğrenci bireysel olarak sorumlu olacaktır. Oturumlarda yer alacak öğrenciler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen doğru zamanda mutfakta olunuz.

 

Konu: En az 3 kesme doğrama tekniği içeren, alakart menüde sunulabilecek bir tabak (başlangıç, ana yemek ya da tatlı) hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek nitelikte.)

 

Süre 1 saat 45 dakika.

 

Değerlendirme Ölçütleri

  • Zamana Uyum
  • Temiz ve Hijyenik Çalışma
  • Sunum
  • Lezzet
  • Konuya Uyum&Kesme doğrama tekniklerini doğru kullanma

Oturum 1 (13.00-14.45):


  • Ek*** KA**
  • İl*** PO***
  • Re*** İL***
  • As** KA***
  • Yü*** BA***
  • Me**** Ak** YI******
  • Es** OR** NA*
  • Mu****** Hü***** AY***
  • Pi**** Çİ****
  • El** BU***
  • Ay*** ES*****
  • Ve**** BO*

Oturum 2 (15.00-16.45):
  • Se******** AL*****
  • Ab****** PI***
  • Me**** TU****
  • Yu*** TA****
  • Si*** EK****
  • Bu** BO***
  • Sa** KO****
  • Fi*** GÜ*
  • Ay*** EK****
  • Öz*** ÇA****
  • De*** ÇE**** AR****
  • Gö*** ÇA***
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
31.10.2024