Mutfak Uygulamaları-III Dersi Pratik Sınavı Hakkında!
Mutfak Uygulamaları-III dersi alan öğrencilerin 06.11.2024 Çarşamba günü, uygulama mutfağında pratik sınavı olacaktır. 2 ayrı oturumda gerçekleşecek sınavda daha önceden belirlenmiş öğrenci grupları grup olarak sorumlu olacaktır. Oturumlarda yer alacak öğrenciler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen doğru zamanda mutfakta olunuz.
Konu: Pirinç kullanarak alakart menüde sunulabilecek bir ana yemek tabağı hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek özellikte. Uluslararası mutfaklardan örnekleri inceleyebilirsiniz.)
Süre 1 saat 30 dakika.
Değerlendirme Ölçütleri
- Zamana Uyum
- Temiz ve Hijyenik Çalışma
- Sunum
- Lezzet
- Konuya Uyum
Oturum 1 (Saat 08.30-10.00)
Grup 1
- Me**** İÇ**
- Be*** İN**
- He*** AK**
- Fa*** BA*****
- Me*** ŞE******
Grup 2
- Nu****** KA*****
- Ey** UY****
- İb***** TA****
- Mi**** KA**
- Fe*** ÇA******
- Ey*** ÖZ***
Grup 3
- Me*** ES******
- Es** DE***
- Be*** AL*****
- Gü***** YI******
- Re*** ÜZ**
Oturum 2 (Saat 10.30-12.00)
Grup 1
- Be**** DE***
- En** Şİ***
- Yo*** DE***
- Zü***** EN****
- Eb** O*
Grup 2
- Ab******** Bİ**
- Su**** DE***
- Gü*** EL**
- Me**** SI***
- Ha**** Çİ***
Grup 3
- Se***** GÜ****
- Ra**** AR*****
- Es** YA***
- Fe**** EL*****
- Na** DE***
- Gü****** DA*
- Öm** Fa*** GÜ***
Grup 4
- Me**** Ne*** ÇA***
- Se***** KO******
- İl*** PO***
- So**** AT** AV**
- Öz*** ÇA****
- Se**** ER**
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
31.10.2024