Mutfak Uygulamaları-III Dersi Pratik Sınavı Hakkında!

Mutfak Uygulamaları-III dersi alan öğrencilerin 06.11.2024 Çarşamba günü, uygulama mutfağında pratik sınavı olacaktır. 2 ayrı oturumda gerçekleşecek sınavda daha önceden belirlenmiş öğrenci grupları grup olarak sorumlu olacaktır. Oturumlarda yer alacak öğrenciler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen doğru zamanda mutfakta olunuz.

 

Konu: Pirinç kullanarak alakart menüde sunulabilecek bir ana yemek tabağı hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek özellikte. Uluslararası mutfaklardan örnekleri inceleyebilirsiniz.)

 

Süre 1 saat 30 dakika.

 

Değerlendirme Ölçütleri

  • Zamana Uyum
  • Temiz ve Hijyenik Çalışma
  • Sunum
  • Lezzet
  • Konuya Uyum

Oturum 1 (Saat 08.30-10.00)

Grup 1
  • Me**** İÇ**
  • Be*** İN**
  • He*** AK**
  • Fa*** BA*****
  • Me*** ŞE******
Grup 2
  • Nu****** KA*****
  • Ey** UY****
  • İb***** TA****
  • Mi**** KA**
  • Fe*** ÇA******
  • Ey*** ÖZ***
Grup 3
  • Me*** ES******
  • Es** DE***
  • Be*** AL*****
  • Gü***** YI******
  • Re*** ÜZ**

Oturum 2 (Saat 10.30-12.00)

Grup 1
  • Be**** DE***
  • En** Şİ***
  • Yo*** DE***
  • Zü***** EN****
  • Eb** O*
Grup 2
  • Ab******** Bİ**
  • Su**** DE***
  • Gü*** EL**
  • Me**** SI***
  • Ha**** Çİ***
Grup 3
  • Se***** GÜ****
  • Ra**** AR*****
  • Es** YA***
  • Fe**** EL*****
  • Na** DE***
  • Gü****** DA*
  • Öm** Fa*** GÜ***
Grup 4
  • Me**** Ne*** ÇA***
  • Se***** KO******
  • İl*** PO***
  • So**** AT** AV**
  • Öz*** ÇA****
  • Se**** ER**
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
31.10.2024