Mutfak Uygulamaları III Final Uygulama Beceri Sınavı Hakkında!

Mutfak Uygulamaları-III dersi alan öğrencilerin 25.12.2024 Çarşamba günü, uygulama mutfağında uygulama beceri sınavı olacaktır. 3 ayrı oturumda gerçekleşecek sınavda her öğrenci bireysel olarak sorumlu olacaktır. Bu sınav Final notunun %50'sini karşılayacaktır. Uygulama sınavının sonunda hazırlamış olduğunuz tabağı fotoğraf çekip ekte yer alan standart reçete formunu düzenleyip teorik sınavın olduğu gün çıktı alarak yanınızda getiriniz! 


Oturumlarda yer alacak öğrenciler aşağıda belirtilmiştir. Lütfen doğru zamanda mutfakta olunuz.

 

Konu: Ana malzemesi protein (et, tavuk, balık veya yumurta) olan, yanında bir sos ve garnitür içeren, dengeli beslenme kurallarına uygun alakart menüde sunulabilecek bir ana yemek tabağı hazırlamak. 

 

Süre 60 dakika.

 

Değerlendirme Ölçütleri

  • Zamana Uyum
  • Temiz ve Hijyenik Çalışma
  • Sunum
  • Lezzet
  • Konuya Uyum


Oturum 1 (Saat 08.30-09.30)

  • Me**** İÇ**
  • Be*** İN**
  • He*** AK**
  • Fa*** BA*****
  • Me*** ŞE******
  • Mi**** KA**
  • Fe**** EL*****
  • Na** DE***
  • Gü****** DA*
  • Fe*** ÇA******
  • Ey*** ÖZ***
  • Eb** O*

Oturum 2 (Saat 09.45-10.45)

  • Me*** ES******
  • Es** DE***
  • Be*** AL*****
  • Gü***** YI******
  • Nu****** KA*****
  • Ey** UY****
  • İb***** TA****
  • Re*** ÜZ**
  • Be**** DE***
  • En** Şİ***
  • Yo*** DE***
  • Zü***** EN****

Oturum 3 (Saat 11.00-12.00)

  • Ab******** Bİ**
  • Su**** DE***
  • Gü*** EL**
  • Me**** SI***
  • Ha**** Çİ***
  • Se***** GÜ****
  • Ra**** AR*****
  • Es** YA***
  • Öm** Fa*** GÜ***
  • Me**** Ne*** ÇA***
  • So**** AT** AV**
  • Se**** ER**
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
13.12.2024